Henytek Oy – autohuollon palveluita Kortesjärvellä

Henri Nyqvist oli työskennellyt autohuollon alalla kuuden vuoden ajan, kun hän päätti perustaa Henytek Oy:n vuonna 2016 Kortesjärvelle.

– Tein hommia Seinäjoen Käyttöautolla, ennen kuin päätin ryhtyä yrittäjäksi. Aloitin yritystoimen kotona pienemmissä tiloissa ja vuonna 2020 laajensimme toimintaa, hän kertoo. 

Kortesjärvellä Ollinkankaan teollisuusalueella toimiva Henytek Oy tarjoaa autohuollon palveluja ja tarvikkeiden myyntiä. Yritys tarjoaa huollot ja korjaukset kaikille automerkeille, korjaa ja huoltaa autojen ilmastointijärjestelmiä ja lisälämmittimiä sekä myy renkaita, vanteita, varaosia ja varusteita. 

Nyqvist sai yritystukea Aisaparilta kahteen eri hankkeeseen: investointihanke vuonna 2017 yritystoiminnan alussa koneita ja aineettomia investointeja varten, sekä korjaamon laajennushanke vuonna 2020 uutta välineistöä varten, kun yritys muutti uusiin tiloihin. 

-Aisaparin tuki on ollut tosi hyvä juttu. Kyllä nämä yritystuet ovat tärkeitä, kun yrittäjyys ei ole aina niin helppoa, Nyqvist kertoo. 

Nyqvist on kokenut Aisaparin tuen hyvänä ja hänellä onkin suunnitelmissa hakea käynnistyneellä rahoituskaudella tukea uusiin yrityshankkeisiin. Päätavoitteena hänellä yrityksen tulevaisuuden suhteen on löytää lisää työvoimaa, joka helpottaisi nykyistä työtaakkaa ja mahdollistaisi suuremman työmäärän vastaanottamisen.  

– Vaikka sivukylillä täällä ollaankin, niin hommaa riittää aivan ruuhkaksi asti. Ottaisin heti vaikka kaksi työntekijää korjaamolle osa-aikaiseksi tai täysipäiväiseksi, Nyqvist toteaa.

Lue lisää

Uuden korjaamotilan laitehankinnat

Korjaamotoiminnan laajentaminen uusiin tiloihin. Uuden vuokratun korjaamotilan kone- ja laitehankinnat työkaluineen ja kalusteineen. Hankkeen numero 113124, yritystuki. Hanke on saanut rahoituksen Leader AISAPARI ry:ltä. Hallinnoija: Henytek Oy, yhteyshenkilö Henri Nyqvist. Hankkeen kustannusarvio 58 600,000 € Julkinen tuki 11 720,00 € Yksityinen rahoitus 46 880,00 € Hankeaika 06.08.2021 saakka. Kotisivu https://henytek.fi/

Lue lisää »

Henytek

Autokorjaamon perustaminen. Yrittäjällä on jo olemassa olevat tilat, joihin hankintaan tarvittavia koneita ja laitteita sekä aineettomia investointeja. Hallinnoija Henytek, yhdyshenkilö Henri Nyqvist Hankkeen kustannusarvio: 12 490,00 € Julkinen tuki: 2 498,00 € Yksityinen rahoitus: 9 992,00 € Kotisivu http://henytek.fi/

Lue lisää »
Scroll to Top