Toukokuu

Nyt on aika viihtyä pihalla ja puutarhassa, puistoissa ja muilla ulkoalueilla. Uusi kaunis vihreä kasvaa kohisten, joka puolella versoo elämää ja valo hellii.

Viihtyisät ulkoalueet ovat tärkeitä alueen vetovoiman kannalta. Aisaparin tuella on kunnostettu ja rakennettu, luotu puitteita. Kauniit pihat, toimivat leikkipuistot, siistit uimapaikat kutsuvat ulkoilemaan!

Toukokuussa juhlimme myös Eurooppa-päivää ja tänä vuonna nostamme esille Aisaparin kansainvälistä toimintaa, EU-päättäjiä lähelläsi eli Aisaparin hallituksen jäseniä sekä muita aktiivikehittäjiä.

Julkaisut

Ihmisiä uimarannalla

Meil’ ei trenkää olla jouten

Aisaparin alueen tapahtumarikas kesä on tehty kylien, kuntien ja kaupunkien elämästä. Näkemistä ja tekemistä riittää. Poimi mieluisa tapahtuma Aisaparin alueen tapahtumakoosteesta.

Piipahda mukavalla päiväretkellä, vietä päivä tai pari, koko viikko tai vaikka koko kesä!

Lue lisää »

Green Care tutuksi Järviseudulla

Järviseudulla toiminta oli vielä melko tuntematonta ja siksi Järviseudun ammatti-instituutissa päätettiin toteuttaa Green Caren mahdollisuuksia esiin tuova hanke. Jami Green Care -hanke järjesti tutustumisretkiä toimiviin Green Care-yrityksiin, esitteli mahdollisuuksia ja kokosi paikallisen verkoston asiasta kiinnostuneita yrittäjiä ja kehittäjiä.

Lue lisää »

Vinkkejä pihasuunnitelmiin

Vaihtelevista keleistä huolimatta kevät on saapunut Pohjolaan. Lisääntynyt auringonpaiste, lämpimämmät päivät, takatalvi ja se, että on toukokuu tarkoittaa sitä, että usealla rupeaa multasormia syyhyttämään. Kokosimme artikkeliin vinkkejä pihasuunnitelmiin.

Lue lisää »

Pysy polulla!

Pysy polulla oli teemahanke, jossa suunniteltiin ja toteutettiin pienimuotoisten reitistöjen merkintää ja kiintorastiverkostoja. Hanke oli käynnissä lokakuusta 2016 vuoden 2018

Lue lisää »

Tärkeät päivämäärät

  • 9.5. Eurooppa-päivä
  • 31.5. Yritystukien, kehittämishankkeiden ja yleishyödyllisten investointihankkeiden valintajakso päättyy. Muista jättää hakemuksesi asiointipalvelu Hyrrään ennen kuun loppua! 
Scroll to Top