Uusia mahdollisuuksia jääkiekonharrastajille Alajärvellä

Pirkka Häivälä on Järviseudun Pallokerhon teroituskoneen pääkäyttäjä. Hän tarkistaa terän profiilin teroituksen jälkeen.
Pirkka Häivälä on Järviseudun Pallokerhon teroituskoneen pääkäyttäjä. Hän tarkistaa terän profiilin teroituksen jälkeen.

Järviseudun Pallokerho ry haki Aisaparilta rahoitusta yleishyödylliseen investointihankkeeseen. Hankkeessa JPK investoi luistinten teroitus-/muotoilukoneeseen. 

Teroitin on ollut yhdistyksellä hankintalistalla jo pitkään ja oli jo vuosia sitten melkein hankittuna. Aisaparin yhteistyön myötä saatiin hankittua tarpeellinen laite yhdistykselle. Aiemmin on ollut käytössä joukkueiden omia matkateroittimia ja muotoilun on voinut tehdä paikallisella yrityksellä, kertoo Järviseudun Pallokerhon puheenjohtaja Hannu Hirsimäki.

Kone mahdollistaa luistinten huollon hallilla ja koneen myötä luistinten muotoilu säilyy verrattuna käsipelillä käytettäviin matkateroittimiin, joiden lopputulos on kiinni käyttäjän voimasta. Teroitus / muotoilukoneen hankinta vie yhden askeleen kohti parempaa kiekkoharrastamista seurassa, Hirsimäki jatkaa. 

Hankkeen tavoitteena on mahdollistaa seuran harrastajille ilmainen teroitus ja/tai muotoilu luistimille. Näin ollen harrastajille mahdollistetaan palvelu mikä olisi esimerkiksi palveluntarjoajalla maksullinen. 

Koneen käyttöönoton jälkeen kaudella 2022-2023 on koneella ollut keskiarvolta 12 paria luistimia neljänä päivänä viikossa. Muotoiluja on tehty 25 kappaletta. Helmikuulle 2023 on luistinpareja teroitettu jo yli 100kpl. Seuran tämänhetkisen raportoinnin perusteella koneella teroituspareja menneelle kaudelle tuli noin 385 kappaletta. 

Lue lisää

Teroitus/muotoilukone JPK:n harrastajille

Järviseudun pallokerho ry toteuttaa investointihankkeen avulla uuden teroitus/muotoilukoneen oston. Seura mahdollistaa näin kaikkien harrastajiensa luistimien terähuollon. Kone sijoitetaan JKH Areenalle, joka on JPK:n kotihalli. Koneen käyttöön on koulutettu henkilöt, jotka vastaavat teroituksesta. Teroitus ja muotoilu on maksutonta harrastajille sekä käytössä koko kauden ajan. Hankkeen numero 200025, yleishyödyllinen investointi.Hanke on saanut rahoituksen Leader AISAPARI ry:ltä.Hallinnoija: Järviseudun

Read More »
Scroll to Top