Tammikuu

Aisapari tukee hyvän elämän edellytyksiä alueella. Hyvinvointiin ja liikuntaan liittyviä hankkeita on tuettu alueella melkoinen määrä Aisaparin toiminta-aikana. Näissä hankkeissa korostuu usein myös yhdessä tekeminen ja viihtyminen.

Julkaisut

Kuva Lappajärven avannosta

Avantoon Aisaparin alueella 

Olen aina uinut kylmässä vedessä. Heti jäiden lähdettyä keväällä, ja syksyllä lokakuulle saakka. Viime talvena aloitin avantouinnin ja pulahtelin vuoden

Lue lisä »

Aisaparin maskotti Massi Massiainen

Massi Massiainen on Leader Aisaparin uusi maskotti. Sitkeä, monitaitoinen ja elinympäristönsä kulloisinkiin olosuhteisiin menestyksekkäästi sopeutuva massiainen sopii erinomaisesti Virtaa uusissa uomissa -strategian tunnukseksi.

Lue lisä »

Tärkeät päivämäärät

Uusi vuosi - uudet kujeet

Tammikuussa vietämme Toteuta unelmasi -päivää ja kuukauden teemanamme on hyvinvointi ja liikunta. Toteuta haaveesi tai aloita muuten vain uusi harrastus. 

Aisaparin alueella opistoilla alkaa kevätlukukausi tammikuussa. Tutustu opistojen tarjontaan ja ilmoittaudu kurssille!

Löydä Massiainen!

Massi Massiainen esittelee kuukausittain teemasisältöjämme. Olemme piilottaneet jäsenille jaettuun vuosikalenteriin kravattikaulaisen Massiaisen.

Kravattikaulaisen pikku-Massiaisen kalenterista löytäneet osallistuvat kolmen tuotepaketin arvontaan. Ilmoita löydöstäsi meille alla olevan lomakkeen kautta yhteystietojen kera:
Siirry vastaamaan.
Arvomme voittajat 26.4. Olemme yhteydessä voittajiin henkilökohtaisesti.

Scroll to Top