Työn tekemisen paikkoja

Työn tekemisen paikkoja löytyy matkan varrelta ja mökkipaikkakunnalta

He, jotka voivat tehdä työtään monipaikkaisesti, löytävät läppärilleen paikan nykyään lähes joka puolelta Suomea. Varattavia, hot desk –mallilla toimivia, maksullisia ja maksuttomia tiloja löytyy kattavasti sivulta etatyotilat.fi.  Kartalta voi etsiä itselleen sopivalla sijainnilla olevan työtilan.  

Yhteisöllisiä työtiloja ja etätyötiloja käytetään erilaisiin tarpeisiin: Joku tarvitsee työtilaa kokoukseen kesken työmatkan, toinen haluaa tehdä etätöitä mökkipaikkakunnalla samalla kun muu perhe lomailee. Joidenkin työnantaja on niin kaukana, että etätyö on jatkuvaa. Silloinkin on mukavaa erottaa työ ja vapaa-aika siirtymällä pois kotoa töihin.  

Etätyötiloja voi käyttää myös opiskeluun. Monia kursseja voi suorittaa etänä, ja varsinkin perheelliset opiskelijat arvostavat etätyötilan rauhallista ympäristöä.  

Missä sinun seuraava toimistosi voisi olla? Valitse täältä: etatyotilat.fi

Yhteisöllinen etätyötila HUBI25 sijaitsee Alajärvelä.

Väitöskirja etenee HUBI25:n tiloissa

Keskittynyt ilme ja ahkera näppäimistön näpytys kuuluu Hubi25n tiloista, kun alajärveläinen väitöskirjatutkija Hanna Kangastupa, yksi Hub25:n vakiokäyttäjistä, keskittyy kirjoittamiseen.

Read More »
Yhteisöllinen etätyötila Hubi25 Alajärvellä

HUBI25 kokoaa osaamista

Maaliskuussa Alajärvelle avattu yhteisöllinen työtila HUBI25 on vajaassa vuodessa osoittanut olevansa tarpeellinen palvelu. Hubi25 on avoin ja maksuton työn tekemisen tila etätyöläisille, yrittäjille ja opiskelijoille. Sieltä löytyvät ergonomiset työpisteet, sohva ja pari keinutuolia rennompaan työskentelyyn, taukotila, kahvia / teetä ja upea järvimaisema. HUBI25 kokoaa ihmisiä yllättävän laajalta alueelta. Hubissa säännöllisimmin työskentelevät asuvat joko Alajärvellä tai

Read More »

Etätyöpisteet elinvoiman kasvualustoina 

Etätyöpisteet elinvoiman kasvualustoina on Etelä-Pohjanmaan Liiton ja  työ- ja elinkeinoministeriön (TEM) alueiden kehittämisen teemahanke. Hankkeen tavoitteena on luoda Suomeen koko maan kattava etätyöpisteiden verkosta ja tuottaa tietoa, että etätyöpisteiden kehittäjillä ja aluekehittäjillä on käytössään parhaimmat työvälineet ja tieto tarjota kehittää hyviä etätyöpisteitä, joissa voi tarjota hyvän työpäiväkokemuksen etätyöntekijöille ja työnantajille. Leader Aisapari on hankkeen koordinaattori.

Read More »

Hubivinkit etätyötilan perustamiseen

Aisaparin etätyötilojen kehittämishankkeen Rural Working Hub hankkeen vinkit ja kokemukset on julkaistu julkaisuna ”hubi vinkit – ohjeita ja kokemuksia etätyötilan perustamiseen”. Julkaisussa vinkkejä myös etätyötilojen yhteistyökumppaneille ja etätyön työnantajille. Etätyötilojen perustajille ja ylläpitäjille on luotu myös yhtenäinen graafinen ilme.  Opas on luettavissa allalolevasta painikkeesta Issuu-palvelussa. Toisessa painikkeessa löytyy lisätietoa hankkeesta ja linkki Aisaparin alueen etätyötiloihin. 

Read More »
Scroll to Top