Etätyötiloja Aisaparin alueella 

HUBI25:n lisäksi Aisaparin alueella voi tehdä etätöitä lähes kaikissa alueen kunnissa. Evijärvellä kunnantalolta on varattu yksi huone etätyöläisille. Vimpelissäkin etätyötila löytyy aivan keskustasta. Lapualla etätyötila on Virkataloolla. Kaikki nämä löytyvät Flextila.com -palvelusta, jossa tilat voi varata ja varauksen maksaa. 

Lehtimäellä voi työskennellä palvelukeskuksessa, jonka tiloja voi varata Alajärven kaupungilta. Lehtimäeltä voi varata myös kokoushuoneita. Kauhavalla etätyötilaa löytyy ainakin Lentohotellilta, ja Alahärmässä Lehtikelan talosta. Kirjastoista löytyy myös yleensä tilaa, jossa voi lyhyitä aikoja työskennellä hiljaisesti.  

Etätyötiloista ollaan siirtymässä kohti yhteisöllisiä työtiloja. Myös Aisaparin alueelle mahtuisi vielä tällaisia yhteisiä toimistoja. Niille on varmasti tarvetta ja käyttäjiä, kuten Alajärvellä on huomattu. 

Tutustu erilaisiin etätyöpisteisiin ja varaa omasi:

Muita aiheeseen liittyviä artikkeleita:

Aisapari tiedottaa

Väitöskirja etenee HUBI25:n tiloissa

Keskittynyt ilme ja ahkera näppäimistön näpytys kuuluu Hubi25n tiloista, kun alajärveläinen väitöskirjatutkija Hanna Kangastupa, yksi Hub25:n vakiokäyttäjistä, keskittyy kirjoittamiseen.

Lue lisää »
Yhteisöllinen etätyötila Hubi25 Alajärvellä
Aisapari tiedottaa

HUBI25 kokoaa osaamista

Maaliskuussa Alajärvelle avattu yhteisöllinen työtila HUBI25 on vajaassa vuodessa osoittanut olevansa tarpeellinen palvelu. Hubi25 on avoin ja maksuton työn tekemisen tila etätyöläisille, yrittäjille ja opiskelijoille. Sieltä löytyvät ergonomiset työpisteet, sohva ja pari keinutuolia rennompaan työskentelyyn, taukotila, kahvia / teetä ja upea järvimaisema. HUBI25 kokoaa ihmisiä yllättävän laajalta alueelta. Hubissa säännöllisimmin

Lue lisää »

Etätyöpisteet elinvoiman kasvualustoina 

Etätyöpisteet elinvoiman kasvualustoina on Etelä-Pohjanmaan Liiton ja  työ- ja elinkeinoministeriön (TEM) alueiden kehittämisen teemahanke. Hankkeen tavoitteena on luoda Suomeen koko maan kattava etätyöpisteiden verkosta ja tuottaa tietoa, että etätyöpisteiden kehittäjillä ja aluekehittäjillä on käytössään parhaimmat työvälineet ja tieto tarjota kehittää hyviä etätyöpisteitä, joissa voi tarjota hyvän työpäiväkokemuksen etätyöntekijöille ja työnantajille.

Lue lisää »

Hubivinkit etätyötilan perustamiseen

Aisaparin etätyötilojen kehittämishankkeen Rural Working Hub hankkeen vinkit ja kokemukset on julkaistu julkaisuna ”hubi vinkit – ohjeita ja kokemuksia etätyötilan perustamiseen”. Julkaisussa vinkkejä myös etätyötilojen yhteistyökumppaneille ja etätyön työnantajille. Etätyötilojen perustajille ja ylläpitäjille on luotu myös yhtenäinen graafinen ilme.  Opas on luettavissa allalolevasta painikkeesta Issuu-palvelussa. Toisessa painikkeessa löytyy lisätietoa hankkeesta

Lue lisää »
Scroll to Top