Monipaikkainen työ ja maaseutu

Monipaikkaisen työn mahdollisuudet maaseudulla

Harva työ on täysin paikkariippumatonta, mutta yhä useampaa työtä voi tehdä ja tehdään joustavasti eri paikoissa: Toimistossa, kotona, mökillä, etätyötilassa tai yhteisöllisessä työtilassa. Työn tekemisen ja paikkojen termit muuttuvat ja vaihtavat merkitystä. Enää ei tehdä etätyötä, vaan hybridityötä. Etätyötilat ovat vähitellen muuttumassa yhteisöllisiksi työtiloiksi.

Aisapari on ollut osallisena useassa eri hankkeessa liittyen etätyötiloihin, paikkariippumattomaan työhön ja etätyötilojen verkostojen kehitykseen. Lue vinkit monipaikkaisen työn ja maaseudun yhteiselosta TUUMA-verkoston ja Maaseutupolitiikan luomasta esitteestä. Tutustu aiheeseen lisää meidän artikkeleiden, etatyotilat.fi ja maaaseutupolitiikka.fi -sivujen kautta.

Lue lisää

Väitöskirja etenee HUBI25:n tiloissa

Keskittynyt ilme ja ahkera näppäimistön näpytys kuuluu Hubi25n tiloista, kun alajärveläinen väitöskirjatutkija Hanna Kangastupa, yksi Hub25:n vakiokäyttäjistä, keskittyy kirjoittamiseen.

Read More »

HUBI 25 – Työn tekemisen paikka

Alajärven rannalla, Järviseudun ammatti-instituutin tiloissa on toiminut vuoden ajan yhteisöllinen työtila HUBI25. Entiseen ruokalaan on rakennettu viihtyisä tila läppärityöläisille satunnaiseen tai jatkuvampaankin käyttöön.

Read More »
Scroll to Top