Uimarannalle kohotus alueen kehittämishankkeen myötä

Portaat Menkijärven uimarannalle
Laajassa kehittämishankkeessa kehitettiin Menkijärven uimarannan ympäristöä kyläläiset ja matkailijat mielessä.

Menkijärven uimarannan ympäristöä kohennettiin Menkijärven kyläyhdistyksen laajassa investointihankkeessa vuosina 2019-2022. Uimarannalle hankittiin laituri, rakennettiin rantalentopallokenttä ja shakkipeli.

Alueelta löytyy lisäksi kesäkahvila, koirapuisto ja vuokrattava sauna. Alueen poluilla voi lenkkeillä ja tutustua oikeisiin korsuihin ja juoksuhautoihin. Löytyypä sieltä myös panssarivaunu.

Menkijärvellä pysähtyy matkailijoita kesä-aikaan ja uimaranta sekä kesäkahvila ovat olleetkin suosittuja. Menkijärven vieressä sijaitsee myös lentokenttä, joten alueella riittää liikennettä.

Menkijärven ranta-alueen kehittäminen

Rakennetaan Menkijärven uimarannan läheisyyteen mm. rantalentopallokenttä, inva-wc, koirapuisto ja venepaikat. Tavoitteena on parantaa kyläläisten harrastusmahdollisuuksia. Hankkeen numero 91442, yleishyödyllinen investointihanke. Hanke on saanut rahoituksen Leader AISAPARI ry:ltä. Hallinnoija: Menkijärven Kyläyhdistys ry, yhteyshenkilö Päivi Åttman. Hankkeen kustannusarvio 65 850,00 € Julkinen tuki  32 925,00 € Yksityinen rahoitus  32 925,00 € josta talkootyötä  30 425,00 € Hankeaika:

Read More »
Scroll to Top