Intolinkki

REILU-hankkeella näkyvyyttä

Aisapari on käynnistänyt hankkeen, jolla tehdään alueen reitistöjä ja luontokohteita tunnetuksi niin lähialueen retkeilijöille kuin laajemminkin kotimaassa ja maailmalla. Alueen kunnille tarjotaan yhteistä näkyvyyttä Outdooractive-sovelluksessa, joka on Euroopan laajin ulkoiluportaali.

Tietoja järjestelmään syötetään yhteistyössä kuntien kanssa. Tälle sivulle avataan Outdooractive-sovelluksen näkymä, josta reittejä pääsee helposti selaamaan ja kopioimaan myös omille kotisivuille, someen ym.  Pysy kanavalla!

Into asuu Aisaparin alueella

Aisaparin toimialueeseen kuuluu kuusi Etelä-Pohjanmaan pohjoisosan paikkakuntaa: Alajärvi, Evijärvi, Kauhava, Lappajärvi, Lapua ja Vimpeli. Asukkaita seudulla on reilut 50 000, yritystoiminta on vilkasta ja yhdistyksiä on jokaiseen makuun. Viihtyisiä kyliä ja kulmakuntia on toista sataa.

Kaislahattuinen Into saapui Aisaparin maskotiksi vuonna 2011 Landepakukierrokselle ja on siitä saakka seikkailut seudulla. Hahmon loi nuori alajärveläinen taiteilija Anni Viitasaari. Aisapari palkitsee edelleen vuosittain innokkaita toimijoita intoilupalkinnoilla.

Tälle sivulle on koottu seudun perustietoa, palveluja ja nähtävyyksiä. Tiedot on sijoitettu google-kartoille. Mikäli kartoissa on jotain korjattavaa, pistä viestiä aisapari@aisapari.net.

Jos suunnittelet esimerkiksi vaellusreitin tai nähtävyyden rakentamista tai opasteiden merkintää, ota yhteyttä Aisapariin! Ensimmäiset ohjeet voit poimia repusta:

Into liikkuu luonnossa

Outdoor Aisapari

Paalijärven luonto- ja patikointireitit

Leipätie Losten-Lappajärvi

Into pyöräilee

Järviseudun kulttuuripyöräreitit

Kauhavaa sillalta sillalle

Tour de Aisapari

Vetovoimaista geologiaa

Kratterijärven georeitti

Kauhavan ja Lapuan geokohteet

Tervareitti

Kulttuuria ja palveluja

Museot ja näyttelyt

Patsaat ja muistomerkit

Lähiruoka ja kädentaidot

Teatterit ja muut huvitukset

Ruokailu ja majoitus

Reittejä Citynomadissa

Vieritä ylös