Helmikuu

Aisaparin sydän sykkii turvalliselle asumiselle ja elämiselle maaseudulla. Kiertäessämme 72h -varautumiskoulutusten merkeissä alueella, huomasimme, että nämä aiheet ovat tärkeitä myös teille. Siksi valitsimme helmikuun teemoiksi turvallisuuden ja varautumisen.

Linkkien kautta pääset perehtymään mm. kotivaraan ja testaamaan, oletko jo varautumisen mestari.

Kuun lopussa 28. helmikuuta vietämme Kalevalan päivää, suomalaisen kulttuurin päivää ja kokosimme teemasivulle myös esimerkkejä Aisaparin rahoittaista kulttuurihankkeista.

Kotitalouksien varautumisesta on suuri apu yhteiskunnalle ja ennen kaikkea ihmiselle itselleen. Siksi jokaisen kannattaa varautua häiriötilanteisiin.
Tarkista, onko varautumisesi riittävällä tasolla!
Kylän turvallisuussuunnitelma - Oman kylän turvallisuussuunnittelulla voitte tunnistaa ja ennakoida paikallisia riskejä ja laatia suunnitelman erilaisten hätätilanteiden toimintaa varten.

Tärkeät päivämäärät

  • 7.2. – 72-tuntia päivä
  • 11.2. –  112-päivä
  • 11.2. Presidentinvaalit
  • 28.2. Kalevalan päivä, suomalaisen kulttuurin päivä
  • 29.2. yritystukien, kehittämishankkeiden ja yleishyödyllisten investointien valintajakso päättyy. Muista jättää hakemuksesi asiointipalvelu Hyrrään ennen kuun loppua! 

Löydä Massiainen!

Massi Massiainen esittelee kuukausittain teemasisältöjämme. Olemme piilottaneet jäsenille jaettuun vuosikalenteriin kravattikaulaisen Massiaisen.

Kravattikaulaisen pikku-Massiaisen kalenterista löytäneet osallistuvat kolmen tuotepaketin arvontaan. Ilmoita löydöstäsi meille alla olevan lomakkeen kautta yhteystietojen kera:
Siirry vastaamaan.
Arvomme voittajat 26.4. Olemme yhteydessä voittajiin henkilökohtaisesti.

Scroll to Top