Yhdistysten Kauhava

Kauhavan neljässä kaupungiosassa toimii satoja yhdistyksiä, jotka tarjoavat virikkeitä ja viihtyisyyttä, harrastuksia ja palveluja kaupungin asukkaille ja myös kaupungissa vieraileville. Lisäksi Kauhavalla vaikuttaa useita maakunnallisia ja alueellisia järjestöjä. Lähes jokainen meistä kuuluu vähintään yhden yhdistyksen tai järjestön toiminnan piiriin tavalla tai toisella.

Yhdistykset ja järjestöt ovat merkittäviä hyvinvoinnin rakentajia ja terveyden edistäjiä.

Kauhavalla on aiemmin pidetty useita kumppanuuspöytiä. Järjestöt ovat esitelleet toimintaansa myös järjestömarkkinoilla ja muissa tapahtumissa. Nyt halutaan rakentaa jatkuvan yhteistyön toimintamalli.

Ilta on tarkoitettu kaikille Kauhavan alueella kotipaikkaansa pitäville ja alueella toimiville yhdistyksille (huom. myös maakunnallisille). Yhdistykset pääsevät illassa kertomaan toiveitaan ja ajatuksistaan yhteistyöstä yhdistysten kesken ja yhdistysten ja kaupungin välillä. Illan aluksi kuullaan pari hyvää esimerkkiä yhteistyön voimasta. 

Tietoa myös rahoituksesta

Ideoinnin ja keskustelujen lisäksi tilaisuudessa saa tietoa muun muassa yhdistystoiminnan rahoituksesta. Esittelyssä ovat sekä kaupungin avustukset että Leader Aisaparin kautta haettavat hanketuet.

Aisaparilta muistutetaan erityisesti 2 000 – 8 000 euron pienhankkeista, joiden haku on avoinna maaliskuun loppuun saakka. 

Yhdistystoiminnan ilta pidetään Härmän kuntokeskuksessa keskiviikkona 6.3. kello 18. Ilta aloitetaan ruokailulla klo 17.30 alkaen. Tarjoilun vuoksi pyydetään ilmoittautumiset 4.3. mennessä. Tilaisuus on kaikille avon ja maksuton.

Katso kutsu ja ilmoittautumisohjeet kaupungin sivulta:

Tässä myös tapahtuman mainos:

mainos yhdistysillasta
Scroll to Top