Valokuituiltoja maaliskuussa

Kuvassa valokuituliittymä

Valokuitu on luotettava netti koko perheen tarpeisiin. Sen nopeus ja tiedon määrän käsittelykyky on ylivoimainen. Se kestää yskimättä koko perheen nettikäytön eri laitteilla ja tarjoaa tasaisen ja vakaan yhteyden, jonka nopeus on aina se mitä luvataan.

Valokuitu hyödyttää sinua jo tänään, mutta vielä enemmän sen käyttö lisääntyy tulevaisuudessa. Tulevaisuudessa yhä useampi palvelu siirtyy verkkoon ja on apuna monessa arkipäivän tilanteessa. Tämän lisäksi hankittu valokuituliittymä kohottaa kiinteistön arvoa sekä lisää koko kylän ja alueen vetovoimaisuutta ja elinvoimaa.

Valokuituun ja valokuiturakentamiseen liittyy myös monenlaisia kysymyksiä. Alahärmän ja Ylihärmän alueilla järjestetään maaliskuun aikana useita valokuituiltoja, joissa voi tuoda esiin ja saada vastauksia mieltä askarruttaviin kysymyksiin.

Tilaisuudet ovat

ke 16.3. klo 18 Ylihärmän nuorisoseura, Ylistarontie 94, Ylihärmä,

to 17.3. klo 19 Perkiömäen kylätalo, Korventie 69, Alahärmä,

ke 23.3. klo 18 Kivihuhdan kylätalo, tilaisuudessa puhutaan myös kylien kehittämisestä, Kivihuhdantie 280, Alahärmä,

to 24.3. klo 18 SEO Kortesjärvi, Ollinkankaantie 112, Kortesjärvi,

ma 28.3. klo 18 Hakolan koulu, Sairaalantie 189, Alahärmä,

ti 29.3. klo 18 Kotiseututalo, Knuuttilanraitti 305, Alahärmä,

ke 30.3. klo 18 Pakan kylätalo, Vaasantie 901 B, Ylihärmä,

to 31.3. klo 18, Sorviston kylätalo, Yliviitalantie 657, Alahärmä.

Aisaparin alueella tehdään esiselvitystä kiinteistöjen omistajien kiinnostuksesta liittymän hankintaan. Esiselvitykseen liittyvää valokuitukyselyä koordinoivat Aisaparin Vauhtia valokuituun-hanke ja alueen aktiivihenkilöt.

Kiinteistön omistajilla on mahdollisuus vasta lyhyeen kyselyyn, joka löytyy Aisaparin kotisivulta tai tästä linkistä  bit.ly/kuitu2022 .  Kyselystä voi vinkata myös naapurille. Paperilomakkeita saa tarvittaessa Aisaparin toimistolta, sähköpostilla aisapari@aisapari.net tai puhelimitse.

– Vastaukset eivät ole tässä vaiheessa sitovia, vaan niiden perusteella määräytyvät tarkempaan selvittelyyn menevät alueet. Myös kielteiset vastaukset ovat tärkeitä kyselyn kattavuuden takaamiseksi, sanoo Leader Aisaparin toiminnanjohtaja Mervi Niemi-Huhdanpää, jolta saa myös lisätietoja asiasta.

Tilaisuudet ovat kaikille avoimia ja niihin voi osallistua yli kylä- ja kuntarajojen.

Luettelo illoista

Scroll to Top