Turvallisuutta luontoreitistöille

Outdoor Leader -hanke järjestää ”Onko retkeilyreittisi kunnossa ja turvallinen” -webinaarin torstaina 18. maaliskuuta kello 17.30-19.30.

Luonto tarjoaa meille sekä fyysistä että henkistä hyvinvointia. Retkeily ja luonnossa liikkuminen onkin lisännyt suosiotaan. Kävijämäärien lisääntyessä on hyvä kiinnittää huomiota polkujen ja reittien kuntoon ja turvallisuuteen.

Outdoor Leader-hankkeen webinaarissa 18. maaliskuuta paneudutaan juuri reittien kuntoon ja turvallisuuteen sekä ylläpitoon. Webinaari antaa vinkkejä myös esteettömän reitistön tai polun rakentajalle.

Avoin ja maksuton webinaari on tarkoitettu kaikille luonnossa liikkujille ja reitistöjen ja polkujen rakentamisesta kiinnostuneille. Webinaariin voi ilmoittautua 16.3. mennessä. Webinaari on suomenkielinen. 

Kansainvälisessä Outdoor Leader -hankkeessa on mukana viisi Leader-ryhmää Varsinais-Suomesta, yksi Satakunnasta, Aisapari Etelä-Pohjanmaalta ja kaksi ryhmää Ruotsista. Hankkeen tavoitteena on innostaa paikallisia yhdistyksiä kehittämään retkeilyreittejä ja ulkoilualueita Suomessa ja Ruotsissa.

Kuvassa pitkospuita

Outdoor Leader -hankkeen webinaarissa annetaan vinkkejä luontoreitistöjen suunnitteluun ja turvallisuuteen.

Scroll to Top