Pentti on Intoilija, Ylihärmän Nuorisoseura Intoilee

Leader Aisapari ry on palkinnut Vuoden 2020 Intoilijana Pentti Kirkkomäen Kauhavalta. Vuoden 2020 Intoilu -huomionosoitus myönnettiin Ylihärmän Nuorisoseura ry:lle. Tavallisesti palkinnot jaetaan Aisaparin kevätkokouksessa, mutta poikkeustilan vuoksi käytiin palkinnot luovuttamassa paikan päällä Inton nimipäivän aikoihin kesäkuussa.

Pentti Kirkkomäki täyttää hyvin Vuoden Intoilijan -huomionosoituksen saajalle asetetut vaatimukset. Hän on uuttera kyläkehittäjä Kleemola – Varpula – Varvas -kylästä. Hän on ollut keskeinen puuhamies kylän kolmessa hankkeessa, joissa on kunnostettu kylätalona toimivaa Kleemolan koulua, parannettu sen varustetasoa ja lisätty viihtyisyyttä myös piha-alueella. Pihassa oleva saunarakennus on kunnostettu, jääkiekkokaukalo tarjoaa aktiviteettia talvella, ja komealle kodalle on kyläläisten mukava kokoontua viettämään yhteistä aikaa ja suunnittelemaan kylän toimintaa.

Kirkkomäki on innokas osallistuja myös yleisemmällä tasolla kylien kehittämiseen ja tapahtumiin.

Aisaparin puheenjohtaja Martti Vaurio ja toiminnanjohtaja Mervi Niemi-Huhdanpää luovuttivat huomionosoituksen Pentti Kirkkomäelle kylätalolla ja kodalla järjestetyn pienimuotoisen juhlan yhteydessä.

Lapset ja nuoret mukaan

Vuoden 2020 Intoilija -huomionosoituksella palkittu Ylihärmän Nuorisoseura on innokas lasten ja nuorten osallistaja ja yhteisöllisyyden synnyttäjä muun muassa laadukkaan lastenteatterin merkeissä. Seura osallistui Juhlavuoden teemahankkeeseen. 100 satua – tapahtumaan kutsuttiin vuosien varrella eri näytelmissä mukana olleita.

– Nuorisoseura pitää hyvää huolta toimitalostaan ja toiminnan jatkuvuudesta, totesi Martti Vaurio luovuttaessaan Intoilu 2020 -kunniakirjan Ylihärmän Nuorisoseuran johtokunnalle yhdistyksen vuosikokouksen yhteydessä.

Ylihärmän nuorisoseura on hakenut hankerahoitusta kattoremontiin. Hanke on saanut myönteisen päätöksen.

–Emme ajattele, että te mitään tumpeloista olisitte, mutta ensiapulaukkua aina tarvitaan, totesi Mervi Niemi-Huhdanpää ojentaessaan kunniakirjan lisäksi ensiapulaukun Ylihärmän Nuorisoseuran edustajille.

Vuoden Intolija ja Vuoden Intoilu -huomionosoituksen saajia muistettiin myös nuoruuden pensaalla.

Aisapari on huomioinut Vuoden Intoilijan ja Vuoden Intoilun vuodesta 2013 alkaen.

Ylihärmän Nuorisoseuran johtokunta puheenjohtaja Maaria Koivula-Talkkari sekä jäsenet Markku Lepistö, Eija Mäkiniemi, Seija Mantere, Mikko Hippi, Satu Linko ja Marko Hannus vastaanottivat Vuoden Intoilu -huomionosoituksen. Huomionosoituksen luovuttivat Aisaparin puheenjohtaja Martti Vaurio ja toiminnanjohtaja Mervi Niemi-Huhdanpää.

Scroll to Top