Paras matkakumppani ulkoiluun

Kraatterijärven ainutlaatuinen historia, Suomenselän vaihtelevat maastot sekä Kauhavan ja Lapuan alavat peltolakeudet tarjoavat unohtumattomia luontokokemuksia ja upeita seikkailuja.

Leader Aisapari haluaa saada alueen upeat kohteet kaikkien tietoisuuteen. Siksi alueella on päätetty ottaa käyttöön OutdoorActive-sovellus.

Alueemme poluista, reiteistä ja muista mielenkiintoisista kohteista syötetään tietoa OutdoorActive-sovelluksen sähköisille karttapohjille. Sähköisiltä kartoilta ne ovat kaikkien saavutettavissa. Paras matkakumppani reitistöille on sähköinen karttasovellus, joka tarjoaa monipuolisesti tietoa.

Leader Aisaparin alueen reittien lisäksi Kuudentähden reitistö-hankkeen reitit löytyvät tulevaisuudessa OutdoorAchtive -sovelluksen kautta.

OutdoorActive on maailman johtava luonto- ja aktiviteettimatkailualusta, jolla on noin 13 miljoonaa kävijää kuukaudessa ja näkyvyys kansainvälisissä verkostoissa. Suomessa se on kattavin luonto-, reitti- ja matkakohdeportaali ja -sovellus, jolla on 1500 reittiä ja yli 1400 kohdetta. Kävijämäärä on kasvanut vuosittain yli 200 prosenttia.

OutdoorActive-sovelluksen sähköisiltä karttapohjilta käyttäjä saa tietoa reitistä ja alueen kohteista valokuvien, videoiden, yksityiskohtaisten reittikuvausten ja muun keskeisen informaation avulla. Lisäksi käyttäjät voivat kirjoittaa kohteista omia kommenttejaan ja kokemuksiaan.

Alueen aktiiviset liikkujat, kuntien liikuntatoimen edustajat sekä reitistöhankkeiden toteuttajat syöttävät parhaillaan reitistöjen ja alueen kohteiden tietoja järjestelmään.

Jos olet kiinnostunut tulemaan mukaan ja täydentämään tietoja, niin ota yhteyttä Leader Aisaparin tiedottajaan Päivi Kultalahteen, paivi.kultalahti@aisapari.net , 0400 239 359.

Kuvassa ihmisiä pitkospuilla
OutdoorActive on kattava luonto-, reitti- ja matkakohdeportaali ja -sovellus. Alueemme poluista, reiteistä ja muista mielenkiintoisista kohteista syötetään tietoa OutdoorActive-sovelluksen sähköisille karttapohjille, josta ne ovat kaikkien luonnossa liikkujien käytössä.

 

Scroll to Top