Mitä teidän kylällä tapahtuu 10.6.?

Keskellä kuvaa lukee "Meidän kylällä tapahtuu" oranssilla kaunokirjoituksella. Alareunassa on Suomen Kylien logo sekä Avoimet kylät -päivän logo. Taustana kuvassa on maalaus, jossa etualalla vasemmassa reunassa on lapsi heinähattu päässä katsomassa oikeassa reunassa olevia lehmiä. Lapsi näyttää iloiselta ja lehmät rauhallisilta.

Avoimet Kylät -päivä on Suomen suurin kylätapahtuma

Avoimet kylät -päivä järjestetään 10.6.2023 valtakunnallisesti jo yhdeksättä kertaa. Päivän tavoitteena on lisätä kylämatkailua ja samalla tuoda parrasvaloihin kylien monipuolista toimintaa. Tapahtumissa esitellään kyliä matkailijoille ja uusille mahdollisille asukkaille.
Avoimet kylät -päivänä kylät avaavat ovensa ja järjestävät vierailijoille monipuolista ohjelmaa. Ohjelmassa on esimerkiksi perinteisiä pihakirppiksiä, talkoita sekä paikallisia erikoisuuksia, kuten sauna- ja karaokemaratoneja.


Tapahtuman järjestävät yhteistyössä Suomen Kylät ry, maakunnalliset kyläyhdistykset, Leader-ryhmät, paikalliset yhdistykset ja aktiivit.
Tapahtuman markkinoinnissa käytetään aihetunnisteita: #avoimetkylät #ylpeydelläkylästä #TeeSeKylillä
Lue lisää tapahtumasta osoitteesta: https://avoimetkylat.fi/

Ilmoittautuminen

Kylät ilmoittavat itse omat tapahtumansa Avoimet Kylät -päivään ja kylätapahtumat ovat näkyvissä valtakunnallisessa tapahtumakartassa.
Ilmoita tapahtumanne Avoimet Kylät -päivään 28.5. mennessä lomakkeella: https://forms.office.com/e/1Ht1HgUU7d
Markkinointimateriaalia sekä tapahtumalogot löytyvät täältä: https://suomenkylat.fi/materiaalit

Lisätietoja ilmoittautumisesta: marianne.liitela@suomenkylat.fi
Lisätietoja viestintämateriaalista: anssi.ketonen@suomenkylat.fi
Vinkkejä ja neuvoja tapahtuman järjestämiseen oman maakunnallisen kyläyhdistyksen tai Leader-ryhmän Avoimet Kylät -yhteyshenkilöltä: https://suomenkylat.fi/ilmoittautuminen

Scroll to Top