Lähde mukaan Taiteiden reitille toukokuussa

Kammi-kylän rakennuksissa ei vatupassilla ole ollut virkaa ja yksityiskohdissa riittää ihastelemista.
Matka päättyy Skantzin Kulttuurikeskukseen. Kuva: Kulttuurikeskus Skantz.

Opintomatka Taiteiden reitille

Aisaparin kulttuurimatkailuhanke, Kulttuurikuokka, järjestää opintomatkan Taiteiden reitille Kammista Skantziin sekä Pramia Oy:n tiistaina 21. toukokuuta.

Opintomatkalta haemme oppia kulttuurimatkailusta ja reiteistä. Karvian ja Kauhajoen alueella sijaitseva Taiteiden reitti Kammista Skantziin sai virallisen matkailutiestatuksen vuonna 2021.

Tutustumme Kulttuurikeskus Skantziin, Karvian kirkkoon ja ulkomuseoalueeseen sekä Annen Taidekahvilaan, jossa myös ruokailemme. Poikkeamme myös Kammi-kylässä ja Alpon savannilla. Taiteiden reitin kohteista lisätietoa löydät heidän kotisivuiltaan: https://taiteidenreitti.fi/. Menomatkalla piipahdamme Pramia Oy:n tehtaalla Jalasjärvellä, lisätietoa tehtaasta: https://www.pramia.fi/.

Aikataulu ja ilmoittautuminen

Auto lähtee kello 7:30 Aisaparin toimistolta (Loppusuora 9, Kauhava) ja kiertää Lapuan ABC:n kautta (Latojantie 9, Lapua), jos sieltä on kyytiin tulijoita. Paluu noin kello 18.

Matkan omavastuu on 20 euroa. Hintaan sisältyy matka, opastukset ja sisäänpääsyt, 2 x kahvit ja ruokailu.

Sitovat ilmoittautumiset 10. toukokuuta mennessä. Mukaan mahtuu max. 30 henkilöä. 

Ilmoittautuminen tästä linkistä: http://bit.ly/taiteidenreitti. Lisätietoa saat Aisaparin Marita Mattilalta, puh. 040 765 6201 tai kylille@aisapari.net.

Marita Mattila

Kulttuurikuokka -hanke
Soita 040 765 6201 tai laita sähköpostia kylille@aisapari.net
Scroll to Top