Lähde mukaan kehittämään asuinaluettasi!

Aisaparin hallitukseen haetaan yhteisöedustajia

Kiinnostaako sinua olla mukana päättämässä, miten asuinaluettasi kehitetään? Aisaparin hallitukseen haetaan yhteisöedustajia Vimpelistä, Alahärmästä, Ylihärmästä ja Lappajärveltä.

Mikäli sinua kiinnostaa paikka maaseudun kehittämisen näköalapaikalla, ilmoita kiinnostuksesi viimeistään 20.10.2023.
Aisaparin toiminnanjohtaja Mervi Niemi-Huhdanpää – 0500 765871 / mervi.niemi-huhdanpaa@aisapari.net.

Yhteisöjen edustajia ovat maaseudun kehittämistyöhön liittyvissä organisaatioissa päättävässä asemassa olevat henkilöt kuten kyläyhdistysten, kylätoimikuntien, 4H-yhdistysten, Mannerheimin lasten-suojeluliiton, metsästysseurojen, tuottaja- ja neuvontajärjestöjen, maa- ja kotitalousseurojen, yrittäjäyhdistysten, talouselämän järjestöjen, nuorisoseurojen, maamiesseurojen tai muiden vastaavien toimijoiden hallitusten puheenjohtajat ja jäsenet tai näiden johtavassa asemassa olevat työntekijät. 
 
Yhteisöedustaja ei saa olla esimerkiksi kuntien tai kaupunkien valtuutettu tai hallituksen jäsen. Aisaparin hallituksessa noudatetaan kolmikanta periaatetta 1/3 julkisen tahon edustajia, 1/3 yhteisöjen edustajia ja 1/3 maaseudun asukkaita.
 
Aisaparin syyskokous pidetään 29.11. Kortesjärven Nuorisoseuralla – Kukkolantie 29, Kortesjärvi. Syyskokouksen esityslistalla ovat muun muassa hallituksen jäsenvalinnat.
Scroll to Top