Kylille tarjotaan matkaparkkeja

Tuleva kesä on karavaanimatkailun ennätyskesä Suomessa. Kylille tarjotaan nyt varinhankintamahdollisuutta kasvavasta liikenteestä.

Matkaparkki.com on suomalainen sovellus, josta karavaanimatkailijat voivat varata itselleen matkaparkin ja yöpyä siinä luvallisesti ja turvallisesti.

Ajatuksena on saada kylille mahdollisimman paljon parkkeja ympäri Suomen, sillä matkaparkkien kysyntä on valtavassa nosteessa, samoin kuin karavaanimatkailun suosio. Sovelluksen avulla matkailijat löytävät uusiin kyliin ja tutustuvat myös kylän toimintaan ja alueen palveluihin.

Yöpymisten tuloista 80 prosenttia tilitetään parkin haltijalle kuukausittain. Yöpymishinta määritellään yhdessä 5–25 euron välille. Paikat voivat olla sähköistettyjä tai sisältää muita palveluita esim. wc tai juomavesi, mutta se ei ole pakollista. Mahdolliset palvelut lisätään paikan hintaan.

Parkki ei vaadi alkuinvestointeja eikä lupia. Ratkaisu on kevyt ja parkit voi myös poistaa milloin tahansa. Jos parkki on kylätalon pihamaalla, voi tarjonnan myös joustavasti sulkea niiden päivien ajaksi, kun kylätalolla on esimerkiksi  juhlavarauksia.

Jos tahdotte kokeilla ratkaisua kylällänne, ottakaa yhteyttä Elias Poukkula p. 044 993 5693 tai sähköpostilla elias@matkaparkki.com.

Kaikkien toukokuussa 2021 mukaan lähteneiden kyläydistysten kesken arvotaan kolme 50 euron lahjakorttia.

Scroll to Top