Kulttuurimatkailusta elinvoimaa alueelle – Vastaa kyselyyn koulutustarpeista!

Parannetaan palveluja

Matkailu on Suomessa strategisesti merkittävä kasvuala ja Aisaparin alueellakin merkittävä elinkeino. Koronapandemian aikana matkailu kotimaassa alkoi innostaa ihmisiä ja siitä kasvoi nopeasti hitti. Erityisesti luontomatkailun suosio yllätti myönteisesti ja trendi jatkuu edelleen. Kotimaan matkailu on helppo sijoitus omaan hyvinvointiin ja samalla kotimaisen matkailualan tukemiseen. Selvitämme nyt huhtikuun aikana alueen matkailu-, kulttuurialan yritysten sekä yrittäjien, tapahtumatuottajien, käsityöläisten, ravintola- ja kahvila yrittäjien koulutustarpeita.

Kulttuurikuokka – osaamista, kokemuksia ja kumppanuutta

Aisaparin Kulttuurikuokka – osaamista, kokemuksia ja kumppanuutta -hankkeessa edistetään paikalliskulttuurin elävyyttä ja säilymistä sekä parannetaan alueen kulttuurikohteiden ja -palveluiden tunnettuutta ja käyttöä sekä luodaan yhteistyöverkostoja. Tämä edellyttää kulttuuripalveluiden sisällöntuotannollista ja laadullista kehittämistä, jotta palvelut olisivat paremmin erilaisten asiakasryhmien turvallisesti saatavissa.

Millaisia koulutustarpeita alueella on, mistä asiasta haluaisit lisätietoa, mikä kiinnostaisi erityisesti sinua, yritystäsi, yhdistystäsi, esiintyjäryhmääsi tai käyntikohdettasi?

Järjestämme syksyllä koulutusta toivomistanne aiheista. Vastauslomakkeeseen voit kirjata myös muita matkailuun liittyviä ajatuksia. Pääset vastaamaan kyselyyn oheisesta linkistä: https://bit.ly/APkuokka

Kysely on avoinna huhtikuun loppuun saakka.

Scroll to Top