Kivijärvenkyläläiset kohtaavat

Kivijärvenkylän kyläyhdistys kutsuu koolle kaikki entiset ja nykyiset kivijärvenkyläläiset kylän uimarannalle lauantaina heinäkuun 2. päivänä kello 13 alkaen. Luvassa on leppoisaa yhdessäoloa, kahvittelua ja makkaranpaistoa. Lisäksi on mahdollisuus uida ja saunoa, joten kannattaa lähteä liikkeelle koko perheen voimin. Tapahtuma on osa Evijärvi-viikon ohjelmaa.

Evijärven Kivijärvenkylä on mukava pieni maalaiskylä kantatie 63:n varrella. Kylässä harjoitetaan maa- ja metsätaloutta, urakointia ja monenlaista pienyritystoimintaa. Kylätoimikunta Kivijärvenkylään perustettiin huhtikuussa 1989 ja yhdistykseksi rekisteröidyttiin vuonna 2001.
Kylän kaksiopettajainen koulu lopetti toimintansa vuonna 2007. Kokoontumispaikkana palvelee edelleen vuonna 1961 rakennettu nuorisoseurantalo. Seura oli tunnettu näytelmätoiminnastaan, ja viimeisimpänä spektaakkelina hauskuuttivat Kivijärvenkylän kivat ja kovat, joista on video nähtävissä JL kyläkanavassa YouTubessa.

Eniten väkeä kerää nykyään kirkasvetinen Kivijärvi. Järven kunnostus talkootyöllä ja hankerahoituksella oli iso voimanponnistus vuosituhannen vaihteessa. Suosittu järvi tunnetaan myös Eurojärvenä, vaikka virallinen nimi on Kivijärvi ja sitä nimeä kylä toivoisi myös käytettävän.
Kivijärvenkylän kyläkirja julkaistiin 30 vuotta sitten ja sen lehdiltä voi lukea tarinan jos toisenkin kylän menneisyydestä. Kirjaa on jäljellä vielä jonkin verran ja sitä on myynnissä kyläläisten kohtaamisessa 2.7. Paikalla on myös puffetti.

Pistä kylän kotisivu ja facebook-sivu seurantaan!

Ihmisiä uimarannalla

 Kivijärven uimaranta kutsuu entisiä ja nykyisiä kyläläisiä lauantaina 2.7.

Scroll to Top