Haastamme sinut nauttimaan lähialueen matkailukohteista!

#täällätänään -haaste

Haastamme sinut lähtemään Aisaparin alueen kulttuurikohteeseen ja jakamaan kohteen muiden kanssa somessa!

Mitä kulttuuri on juuri sinulle? Onko se Vimpelin Vedon pesäpallopeli, teatteria Härmässä tai Lapualla, museovisiitti Nelimarkan museoon tai Väinöntalolle, rauhoittumista luonnon keskellä Paalijärven reitillä tai jotain ihan muuta?

Osallistu mukaan!


1. Lähde Aisaparin alueen kulttuurikohteeseen
2. Ota meille selfie kuluttamastasi palasta alueen kulttuurimatkailua
3. Tägää meidät Instagramissa #täällätänään @leaderaisapari tai jaa kuva Facebookissa ryhmässä: https://www.facebook.com/groups/818937799599720/
4. Haasta kaverisi mukaan kesän rientoihin!

Jaamme aihetunnisteella julkaistuja kuvia ja videoita niin tarinoissa kuin syötteessä. 

Kulttuurikuokka – osaamista, kokemuksia ja kumppanuutta -hanke

Matkailu on Suomessa strategisesti merkittävä kasvuala ja Aisaparin alueellakin merkittävä elinkeino.  Koronapandemian aikana matkailu kotimaassa alkoi innostaa ihmisiä ja siitä kasvoi nopeasti hitti.  Erityisesti luontomatkailun suosio yllätti myönteisesti ja trendi jatkuu edelleen. Kotimaan matkailu on helppo sijoitus omaan hyvinvointiin ja samalla kotimaisen matkailualan tukemiseen.  

Aisaparin Kulttuurikuokka – osaamista, kokemuksia ja kumppanuutta -hankkeessa edistetään paikalliskulttuurin elävyyttä ja säilymistä sekä parannetaan alueen kulttuurikohteiden ja -palveluiden tunnettuutta ja käyttöä sekä luodaan yhteistyöverkostoja. Kulttuurimatkailun voimavaroja ovat muun muassa tapahtuma, paikallinen ruokakulttuuri, kädentaidot tai vaikka luontomatkailu. 

Scroll to Top