FysioJärviseudun palvelut tukevat liikunta- ja toimintakykyä

Fysioterapiapalveluita Järviseudulla jo 35 vuotta.

Juha ja Katariina Latvala ovat olleet 35 vuotta fysioterapia-alan yrittäjinä. FysioJärviseudun tarina alkoi vuonna 1988, kun Latvalat ostivat Vimpelin Fysioterapian.

-Vuonna 2010 laajensimme toimintaa Alajärvelle yrityskaupan kautta, ja vuonna 2021 laajennettiin Lappajärvelle jälleen yrityskaupalla, yrittäjä Katariina Latvala kertoo.

Latvalat ovat molemmat alun perin kouluttautuneet urheiluhierojiksi ja sen jälkeen fysioterapeuteiksi. Juha Latvala on kouluttautunut myöhemmin muun muassa OMT-, MDT- ja työfysioterapeutiksi sekä Spiral Stabilization-ohjaajaksi. Katariina on erikoistunut lasten fysioterapiaan, uro-, lymfa- ja allasterapiaan ja psykofyysiseen fysioterapiaan.

Tätä nykyä FysioJärviseutu työllistää neljä työntekijää ja yrityksellä on toimipisteet Alajärvellä, Vimpelissä ja Lappajärvellä. Katariina ja Juha Latvalan lisäksi yrityksessä työskentelevät fysioterapeutteina Jaana Lintu, Eija Höri, Roosa Aho ja Jenna Himanka. Yritys tarjoaa monipuolisia fysioterapian palveluita sekä lymfa-, allasterapiaa sekä akupunktiohoitoja. Palveluita tarjotaan laajasti niin yrityksen omilla toimipisteillä kuin etänä, kotikäynneillä sekä kuntoutujien toimintaympäristössä.

FysioJärviseudun toinen omistaja Katariina Latvala seisoo yrityksen pienharjoitustilassa.

Latvala sai Aisaparilta rahoitusta vuonna 2021 kunnostaakseen pienharjoittelutilan Vimpelissä ja hankkiakseen tilaa varten sopivat välineet. Aisapari löytyi netin kautta, kun Latvala tutki eri rahoitusvaihtoehtoja. 20 prosentin investointituen avulla Vimpelin tilat saatiin kunnostettua ja varastotilat saatiin myös tehtyä. Latvalan mukaan investointituki oli hyvä lisä, jonka avulla hän pystyi panostamaan enemmän muun muassa välineistön hankintaan. 

Korona-aikojen tuomista haasteista huolimatta FysioJärviseutu on onnistunut kasvamaan. Työntekijöiden määrä on noussut viimeisen kolmen vuoden aikana. Latvala painottaa, että yritys on selvinnyt ammattitaitoon panostamalla ja periksiantamattomuudella. 

-Viime vuodet ovat olleet erittäin työläitä ja raskaita, mutta aina kun on ollut haasteita ja vastoinkäymisiä, ne ovat poikineet jotain uutta. Olemme aina pitäneet katseen eteenpäin, hän kertoo. 

Tulevaisuuden tavoitteikseen Katariina Latvala mainitsee vahvan ammattitaidon ylläpitämisen ja sote-maailman uudistuksissa mukana pysymisen. Latvalan mukaan omaan tekemiseen uskominen ja kouluttautuminen ovat tärkeitä asioita yrityksen toiminalle ja tulevat olemaan myös tulevaisuudessa. 

Lue lisää

Fysioterapiatilan hanke

FysioJärviseutu Oy:n kasvun ja palveluiden kehittämisen myötä tilan tarve on lisääntynyt. FysioJärviseutu Oy kunnostaaharjoittelutilan ja hankkii tarvittavat harjoitteluvälineet sekä välineistölle varastotilaa. Hankkeen ansiosta saamme lisätilaa fysioterapiapalveluiden tuottamiseen ja kehittämiseen. Hankkeen myötä vahvistamme edelleen kasvuamme. Tavoitteena on laajentaa lisään fysioterapiapalveluita ja vahvistaa työllisyyttä. Hankkeen numero 183521, yritystuki.    Hanke on saanut rahoituksen Leader AISAPARI ry:ltä. Hallinnoija: FysioJärviseutu Oy, yhteyshenkilö Tanja Latvala. Hankkeen kustannusarvio 66 569,04 € Julkinen

Read More »
Scroll to Top