Digipalvelut kylille

Kiinnostaako sinua, millaisia hyvinvointipalveluja verkon kautta on saatavilla ja kuinka niitä voitaisiin kehittää? Kyläläinen tai palvelun tuottaja, tule mukaan tutustumaan ja ideoimaan tulevaisuuden palveluita!


Keskiviikkona 10.5. järjestetään Hautakylä-salissa Digipalvelut kylille -ilta, jota pääsee seuraamaan myös verkon kautta kotikoneilta, mikäli ilmoittaudut mukaan 5.5. mennessä osoitteessa https://link.webropol.com/s/digipalvelut-kylille. Mikäli tulet paikan päälle Soinin Hautakylään, on salin osoite Kylätie 127. Tilaisuus aloitetaan kahvituksella kello 17.


Sähköisiä palveluja on tilaisuudessa esittelemässä muun muassa Hyvinvoiva Etelä-Pohjanmaa -hanke, joka tahtoo laajentaa digitaalisia palveluja ja parantaa palveluiden joustavuutta.
– Hyvinvointialueen asukkaiden käyttöön tulee sähköisiä ajanvarausmahdollisuuksia, chat-palveluita ja etävastaanottoja, joiden tarkoitus on helpottaa hoidon saatavuutta ja yhteydenottoa palveluihin.
Hankkeessa tullaan luomaan hyvinvoinnin palvelukonsepti, joka kokoaa hyvinvointia, terveyttä, ja toimintakykyä sekä osallisuutta edistävät palvelut asiakkaiden ja ammattilaisten helposti saavutettavaksi. Palvelut kootaan digitarjottimeen, joka sisältää liikunta-, kulttuuri- ja luontopalveluita, joita kunnat ja järjestöt tarjoavat. Hankkeessa työskentelee digiagentti, jonka tukee digitaalista asioimista sosiaali- ja terveyspalveluissa.


Yhteiskehittämisellä innovaatioita – SOTE Living Lab -hanke tuo puolestaan esille hyvinvointi-, sosiaali- ja terveysaloilla hyödynnettävän etäohjauksen ja hyvinvointiteknologian mahdollisuuksia.
Lisäksi kuulemme kylillä tehtävistä digikatselmuksista ja eteläpohjalaisten Leader-ryhmien Kylille-hankkeen palveluista.
Tervetuloa kuulolle ja keskustelemaan: tilaa linkki ilmoittautumislomakkeella tai tule paikan päälle Soiniin!

tapahtumamainos

Scroll to Top