Aisaparin kevätkokouksen yhteydessä polkaistiin käyntiin rahoituskauden tiedotuskiertue ja palkittiin Intoilijat

Aisapari ry järjesti kevätkokouksensa Lappajärvellä Aquarius Innissä 12.4. Kokous käsitteli sääntömääräiset asiat: toimintakertomus, tilinpäätös ja tilintarkastuskertomus hyväksyttiin Maria Ahvenniemen toimiessa kokouksen puheenjohtajana. Kokouksen yhteydessä palkittiin perinteen mukaisesti Aisaparin valitsemat Vuoden Intoilija ja Vuoden Intoilu 2023.

2023-Kevätkokous-Aquarius-Inn

Kevätkokoukselle hienot puitteet tarjosi Aquarius Inn aurinkoisen Lappajärven rannalla.

Aisaparin kevätkokouksessa 2023 sihteerinä toimi Mervi Niemi-Huhdanpää ja puheenjohtajana Matia Ahvenniemi.

Aisapari ry:n kevätkokouksen sihteerinä toimi Mervi Niemi-Huhdanpää ja puheenjohtajana Maria Ahvenniemi.

Vuoden Intoilija ja Intoilu

Vuoden Intoilijaksi valitaan henkilö, joka on esimerkillisellä tavalla tehnyt tunnetuksi Aisaparia ja Leader-toimintatapaa ollen myös ahkera yhteistyökumppani, uusien yhteistyömuotojen kehittäjä ja idearikas verkostojen rakentaja. Vuoden Intoilija 2023 on Kristian Hyyppä, joka on monipuolisesti kehittänyt matkailualan toimintaa ja palveluita Lappajärvellä.

Lue Kristian Hyypän haastattelu täältä >

Vuoden Intoilu on hanke, yhdistys tai muu yhteistyötaho, joka toiminut esimerkillisellä tavalla alueen ja sen asukkaiden hyväksi. Vuoden 2023 Intoiluna palkittiin Väinöntalon museon toiminta Evijärvellä. Väinöntalo eläväksi -pilottihanke tuotti laadukasta ja kiinnostavaa verkkosisältöäpaikallisen historian ja elämäntavan esittämiseksi suurelle yleisölle. Hankeidean isä ja projektipäällikkö Jussi Försti ei opintokiireiden vuoksi päässyt paikalle, joten hänen puolestaan palkinnon tilaisuudessa vastaanotti Evijärven kunnan sivistystoimenjohtaja Päivi Lappinen.

Lue lisää Väinöntalon museotyöstä täältä >

Vuoden 2023 Intoilijana palkittiin Kristian Hyyppä ja Intoiluna Evijärven Väinöntalon museon toiminta.

Kevätkokouksen yhteydessä palkittiin Vuoden Intoilijana Kristian Hyyppä ja Intoiluna Evijärven Väinöntalon museon toiminta. Väinöntalo eläväksi -hankkeen palkinnon otti tilaisuudessa vastaan Evijärven kunnan sivistystoimenjohtaja Päivi Lappinen projektipäällikkö Jussi Förstin ollessa opintokiireiden vuoksi estynyt.

Hankerahoituksen mahdollisuuksista tietoa

Lappajärvellä järjestetty kevätkokous oli samalla lähtölaukaus Aisaparin tiedotuskiertueelle, jolla kerrotaan kauden 2023-2027 rahoitusmahdollisuuksista yhdistyksille ja yrityksille. Aisaparin kehittämisstrategia EU:n alkavalle rahoituskaudelle on nimeltään ”Virtaa uusissa uomissa”.

2023-Kevätkokous-Ellinoora Takala esitteli hanketukien mahdollisuuksia.

Ellinoora Takala kävi läpi alkavan rahoituskauden mahdollisuudet kehittämishankkeille.

Tiedotuskiertueen aikataulun löydät täältä >

Scroll to Top