Aisapari sai uudet kotisivut

Leader Aisaparin kotisivut ovat uudistuneet entistä asiakasystävällisempään suuntaan. Perustana ovat entiseen tapaan ohjeet rahoituksen hakemiseen ja hankkeiden toteuttamiseen, mutta nyt jokainen toimija löytää oman alasivunsa kautta myös tarkemmin yksilöityä tietoa. Samalla on parannettu sivujen saavutettavuutta.
Valikosta löytyvät omat alasivunsa niin yrittäjille ja yhdistyksille kuin kunnille ja kylillekin. Jokaiselle toimijalle löytyy vinkiksi jo toteutettuja hanke-esimerkkejä. Pääsivuista on tulossa myös kieliversioita.
Sivuilla esitellään myös alueen kylät paikkakunnittain. Jokaiselle kylälle on tehty lisäksi kyläesite tallennettavana pdf-tiedostona. Mikäli kyläsi puuttuu hakemistosta tai tahdot muutoksia teksteihin, ota yhteyttä!
Sivuilta löytyvät myös Aisaparin alueen luonto- ja kulttuurikohteet ja muut vetovoimaiset palvelut. Tämä osio saadaan uudelleenohjaamalla intolinkki.fi-sivusto uusille kotisivuille.
– Vaikka Leader-ryhmän kotisivu ei sinänsä ole alueen markkinointisivu, tahdotaan nostaa esiin alueen elinvoimaisuutta ja erikoislaatuisuutta. Tämä todentuu myös hanke-esimerkkien kautta: Aisaparin alueella asuu idearikasta ja yritteliästä väkeä, sanoo toiminnanjohtaja Mervi Niemi-Huhdanpää.
Uudet kotisivut on rakennettu sujuvassa yhteistyössä kauhavalaisen Kotisivukulman kanssa, asiantuntijana Ville Piri. Kotisivukulma on toiminut viitisen vuotta ja sillä on asiakkaina noin 80 yritystä ja yhteisöä.
Aisapari painotti toimittajan valinnassa asiantuntemusta ja hyvää palvelua. Paikallisen yrittäjän kanssa asioiminen on luontevaa myös oman toiminnan kautta, sillä Aisaparin asiakaskenttään kuuluvat Kauhava, Lapua, Alajärvi, Vimpeli, Lappajärvi ja Evijärvi yrityksineen ja yhdistyksineen.

 

Kuvassa Ville Piri ja Päivi Kultalahti, pöydällä tietokoneita

Ville Piri on urakoinut Aisaparin toiveiden mukaiset kotisivut. Päivi Kultalahti uskoo asiakkaiden löytävän etsimänsä tiedot nyt entistä paremmin.

Scroll to Top