Aisapari palkkaa tietoverkkoasiantuntijan

Vauhtia valokuituun -hankkeen tavoitteena on lisätä asukkaiden ja yritysten tietoisuutta valokuituverkon eduista ja mahdollisuuksista, kartoittaa alueita, joille verkon rakentaminen olisi mahdollista sekä edesauttaa verkkojen rakentamishankkeiden syntymistä. Hankkeelle on saatu rahoitus Etelä-Pohjanmaan alueellisesta maaseutuohjelmasta.


Haemme hankkeen tavoitteiden toteuttajaksi valokuiturakentamiseen perehtynyttä ASIANTUNTIJAA, jonka tehtävänä on tiedottaa alueen asukkaita ja toimijoita valokuituverkon eduista ja sen tuomista mahdollisuuksista sekä edistää verkkojen rakentumista alueelle. Työntekijä pitää infotilaisuuksia asukkaille ja toimijoille valokuituverkkoon liittyen. Lisäksi hän edistäa uusien verkkojen rakentamisen hankkeistamista sekä olemassa olevien ja rakentuvien verkkojen hyödyntämistä. 


Työtä tehdään yhdessä asukkaiden, toimijoiden, operaattoreiden sekä Etelä-Pohjanmaan ELY-keskuksen ja liiton kanssa. Työssä korostuu alueen asukkaiden ja toimijoiden kannustaminen omaehtoiseen kehittämiseen.


Työntekijän toimialue on Leader Aisaparin alue (Alajärvi, Evijärvi, Kauhava, Lappajärvi, Lapua ja Vimpeli) sekä Leader Kuudestaan alue (Alavus, Kuortane, Soini ja Ähtäri). Työntekijän toimipiste on Kauhavalla tai Alajärvellä. Työtä voi tehdä osin etätyönä. Työntekijä työskentelee alueillaan itsenäisesti.

 
Edellytämme soveltuvaa koulutusta yhteistyökykyä, markkinointi- myynti- ja viestintäosaamista, kokemusta hankkeiden suunnittelusta ja toteutuksesta, mahdollisuutta ilta- ja viikonlopputöihin sekä auton käyttömahdollisuutta. Arvostamme tiimityöskentelytaitoa ja kokemusta asukkaiden ja yritysten aktivoinnista sekä laajakaistaverkkojen hyödyistä, suunnittelusta sekä niiden toteuttamisesta.


Lisätietoja:
Leader Aisapari: toiminnanjohtaja Mervi Niemi-Huhdanpää, 0500 765 871, mervi.niemi-huhdanpaa@aisapari.netwww.aisapari.net
sekä www.kuudestaan.net

Muut tiedot:
Työsuhde alkaa 1.1.2022 tai sopimuksen mukaan. Työsopimus tehdään vuoden 2022 loppuun saakka. Hakijaa pyydetään esittämään palkkatoivomus. 

Työsopimuksessa noudatetaan kahden kuukauden koeaikaa.
Hakemukset 2.11.2021 kello 16.00 mennessä. Hakemusten tulee olla perillä hakuajan päättymiseen mennessä.

Lähde: TE-palvelujen asiakastietojärjestelmä 11.10.2021 16:01:22

Scroll to Top