Tervetuloa Aisapari-foorumiin!

Tiekartta vetovoimaan ja hyvinvointiin Aisaparin alueella on LakisAreenalla Vimpelissä 26. huhtikuuta järjestettävän Aisapari-foorumin teema. Aisapari ry:n perustamista tulee tänä vuonna kuluneeksi 25 vuotta.

Juhlavuoden kunniaksi ensimmäinen Aisapari-foorumi

Juhlavuoden merkeissä järjestettävä Aisapari-foorumi on laatuaan ensimmäinen. Tapahtumassa tarkastellaan alueen nykytilaa ja suunnataan katsetta tulevaisuuteen Euroopan kulttuuriympäristöpäivät 2024 -teemojen kautta, jota ovat; Reitit ja risteykset, väylät ja verkostot.

Teemojen kautta pohdimme mikä alueellamme on hyvää, missä on parannetavaa ja miten rakennamme alueen yhtenäisyyttä. Näemmekö alueen samalla tavalla kuin alueellemme toivotut mahdolliset muuttajat, ja miten risteävät polut nuorten elämässä opiskelujen jälkeen. Onko meillä tarjota sellaista, mitä paluuta miettivä toivoo tai tarvitsee. Mikä tuo vetovoimaa ja hyvinvointia eli pitovoimaa, pystymmekö vastaamaan haasteeseen?

Nostamme asioita esiin julkiseen pohdintaan. Kaikille tarjotaan mahdollisuus esittää mielipiteensä. Tilaisuuteen ovat tervetulleita kaikki Aisaparin alueen kehittämisestä kiinnostuneet. Aiheeseen johdattelee Kotiseutuliiton toiminnanjohtaja Teppo Ylitalo. Keskusteluja ohjaa projektipäällikkö Anne Tastula Kansanvalistusseurasta.

Ilmoittaudu mukaan

Tapahtumapäivä alkaa ruokailulla kello 11. Kello 12 on Aisaparin vuosikokous. Vuosikokouksen yhteydessä jaetaan Vuoden Intoilu 2024 ja Vuoden Intoilija 2024 -huomionosoitukset. Aisapari-foorumin työpajat alkavat kello 13. Tilaisuus päättyy kello 16.

Aisapari-foorumiin voit ilmoittautua 22.4. mennessä oheisen linkin kautta: https://forms.office.com/e/tix3X1HqVy

Mies nojaa kirjahyllyä

Teppo Ylitalo.

Nainen

Anne Tastula.

Scroll to Top