Aisapari

Tervetuloa Aisaparin verkoston päivitykseen 9.11.2016 Kauhavalle!

Hanketoimijoiden verkottumispäivään 9.11. kutsutaan kaikki Aisaparin alueella työskenteleviä hankevetäjät. Yhteiseen tapaamiseen toivotaan mukaan myös muita kuin Leader-rahoitteisia hankkeita.

Mietitkö koskeeko tämä sinua? Jos olet projektityöntekijänä ja toiminta-alueeseesi kuuluu Lapua, Kauhava, Evijärvi, Lappajärvi, Vimpeli tai Alajärvi, niin ehdottomasti! Jos et itse vedä tallaista projektia, mutta organisaatiossasi sellainen on käynnissä, välitäthän kutsun kyseisen projektin vetäjälle. Laita viestiä eteenpäin myös muille kumppaneille!

Ajankohtaisten kuulumisten ja tapahtumien päivittämisen lisäksi tilaisuudessa suunnitellaan yhteistä kevättempausta, pidettäisiinkö vaikkapa hankemessut?

Tilaisuus pidetään klo 9–12 LSK Business Parkin Lentohotellissa Kauhavalla.  Klo 8.30 alkaen on mahdollisuus tutustua Aisaparin toimistoon aamukahvin merkeissä (osoite Loppusuora 9) Mahdollisuus omakustanteiseen ruokailuun tapaamisen jälkeen sotilaskodilla. Ilmoittautumiset sähköpostiin aisapari@aisapari.net tai TÄSSÄ LINKISSÄ.